Parisiina zmena

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj cieľ.

V predošlom príspevku som sa venovala tomu, kto som, len tak, okrajovo. Rada by som ozrejmila svoje cieľ. Život v mojom tele je naozaj hrozný. Každý večer chodím nešťastná spať a nešťastná sa prebúdzam. Bolo tu už viacero pokusov o zmenu a o to, že áno od zajtra začnem chudnúť, začnem behať a podobne. No vždy mi to vydržalo maximálne 2 týždne a vždy sa našlo niečo, kvôli čomu som prestala. Preto by som to teraz chcela urobiť inak, takto verejne. Vyskúšam to, ako nový druh motivácie. Rada by som sem každý deň pridávala svoje aktuálne pocity, pokroky, nálady, svoje lenivé chvílky (dúfam, že ich bude len minimum :D)...
Ale späť k môjmu hlavnému cieľu. 26.9.2015 som pozvaná na svatbu môjho strýka. A chcem si konečne obliecť niečo krásne, chcem všetkým vyraziť dych, ako skvele zrazu vyzerám. Chcem začať ďalší rok na výške s novým telom, so super pocitom, jednoducho chcem nový začiatok. Potrebujem ho. Hovorí sa, že treba začať s malými cieľmi, tak toto bude môj prvý cieľ. Do svatby schudnúť 3 konfekčné čísla. Ak sa tu nájde niekto, kto by sa rád pridal, aj keď len takto nadiaľku, môže to byť naozaj zaujímavé a motivujúce :)...

Niečo na úvod | stály odkaz

Komentáre

  1. Rozhodnutie nestačí
    Vieš aké sú 3 najpoužívanejšie metódy na schudnutie? Volajú sa "odzajtra", "odpondelka" a "odjanuara" :-). To že máš cieľ je super, ale prečo do pekla píšeš o začatí v budúcom čase? Prečo tu už nie je popis prvej návštevy vo fitku? Na čo sakra čakáš? Že zajtra sa ti bude chcieť viac? Pravda je taká, že zajtra sa ti bude chcieť ešte menej ako dnes. Najväčšie nadšenie je prvý deň po veľkom rozhodnutí, a do dvoch týždňov je po nadšení. Preto ak nezačneš makať hneď od prvého dňa, tak sa na to rovno vykašli. Máš len 14 dní na to, aby si si vybudovala aspoň chabý základ zvyku, a už si prvé dni premrhala kecaním o tom ako začneš.

    OK, takže už vieš ako na to, tak tu do hodiny potom ako si prečítaš tento komentár chcem vidieť článok o tom, koľko sa ti podarilo odcvičiť na prvý krát, a koľko kalórií ešte dnes môžeš zjesť. DO HODINY, NIE ZAJTRA. Lebo chudnutie je o 2 veciach:
    - zvýšiť výdaj energie (=makať),
    - začať rátať kalórie (=nech vieš koľko môžeš zjesť).

    OK, koniec čítania, vstávaj a makaj! TERAZ, nie o chvíľu. Už aj, hneď!
    publikované: 17.06.2015 20:18:07 | autor: Andy1123 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014